استاد حوزه و دانشگاه مطرح کرد: گفتمان، یکی از شیوه‌هایی که می‌تواند انقلاب را پویا و بازتولید کند. بنابراین باید گفتمان به تکثر برسد و فضای گفتمانی گسترش پیدا کند و همه افراد بتوانند با رفع شبهات و اشکالات خود به پویایی انقلاب کمک کنند.

برنامه "گفت‌وگوی ی" با موضوع (بررسی ماهیت پویای انقلاب اسلامی و الگوی باز تولید نیروهای مومن و انقلابی) در ادامه با حضور حجت‌الااسلام علی تیموری‌تبار، استاد حوزه و دانشگاه روانه آنتن شبکه رادیو گفت‌وگو شد.

حجت‌الاسلام علی تیموری‌تبار در مصاحبه با رادیوگفت‌وگو اظهار کرد: در ذات انقلاب پویایی نهفته است و انقلابی که پویا نباشد، تعریف انقلاب بر آن تعریف غلطی است، زمانی می‌توانیم مفهوم انقلاب را به کار ببریم که تمایلی به دگرگونی و تحرک در آن وجود داشته باشد، بنابراین پویایی جزء ذات این انقلاب است و هر زمان که پویایی را از انقلاب بگیریم، ماهیت انقلاب را از دست داده است.

وی افزود: هر زمان که توانست مفاهیم انقلاب را در واقع به تعبیری پویایی خودش را در گستره زمانی پیش‌رو حفظ کند، معتقدیم که انقلاب همچنان جاری و ساری است. هر زمان آن پویایی و ماهیت انقلابی را از دست داد یا رو به کمرنگ شدن رفت، معتقدیم که این انقلاب یا به سمت ضعیف شدن می‌رود و پویایی خود را از دست می‌دهد. در واقع آن مفاهیم کلی و عرفی و عمومی که درباره انقلاب اسلامی وجود دارد، خودش پویایی آنرا تعریف می‌کند که هر کجا باشد، آن انقلاب پویاست.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: انقلاب اسلامی به واسطه ماهیت اسلامی آن متفاوت با سایر انقلاب‌های دنیاست، هر انقلابی که در دنیا شکل گرفته، برای خودش مبانی، تعاریفی و نگرشی داشته است و هر کدام توانستند اثراتی در نظام اجتماعی بشر بگذارند. ما نیز معتقدیم که انقلاب اسلامی به واسطه پشتوانه‌های ایدئولوژیک اسلامی که داشته، اثر متفاوتی بر هژمونی گذشتگان بگذارد.

حجت‌الاسلام علی تیموری‌تبار گفت: تا به حال بشر دستخوش هژمونی‌های فراوانی بود، هژمونی غربگرایی که در واقع همان، جهانی‌سازی که امروز از آن تعبیر می‌شود و معتقد به این‌که یکه‌تاز عرصه اجتماعی بشر است و حتی هژمونی‌های دیگری که در تمدن‌های گذشته وجود داشته است. اما انقلاب اسلامی ریشه در اعتقادات پیامبر اسلام و حضرت‌علی(ع) دارد و با تکیه بر این اعتقادات آغاز شده است.

وی افزود: از طرفی معتقدیم که به معنای وسیع، انقلاب تنها یک حرکت اجتماعی و تغییر ی و حکومتی نیست، انقلاب یعنی هر مفهوم ارزشی مطلوب بشری که اوضاع گذشته را نفی کند و نگرش هژمونی اخلاقی، اجتماعی و ی گذشته را نقد کند و یک گزاره جدید به بشر بدهد. با توجه به اینکه انقلاب ما اسلامی است خواه و ناخواه همان مفاهیم ارزشی که در اسلام و انقلاب اسلامی نهفته است، اگر بخواهد پویایی خودش را حفظ کند، باید همین موارد را به مدل‌های مختلف و شیوه‌های آموزشی به نسل امروز منتقل کند. از طرفی یکی از شیوه‌هایی که می‌تواند انقلاب را پویا و بازتولید کند، گفتمان است که باید به تکثر برسد و فضای گفتمانی گسترش پیدا کند و همه افراد بتوانند با رفع شبهات و اشکالات خود به پویایی انقلاب کمک کنند.گفت و گوی ی

بررسی ماهیت پویای انقلاب اسلامی و الگوی باز تولید نیروهای مومن و انقلابی با حضور ماهر(تهیه کننده)، حسینی(کارشناس مجری)، طاهری(گوینده)، حجت الااسلام علی کاظم بهرام(کارشناس مسائل ی) و حجت الااسلام علی تیموری تبار(استاد حوزه و دانشگاه)

 

قسمت اول:

 

قسمت دوم:

 

قسمت سوم:

 

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انقلاب ,پویایی ,اسلامی ,فایل ,انقلابی ,ماهیت ,انقلاب اسلامی ,استاد حوزه ,باشد توصیه ,مروگرهای رایج ,قالب html5 ,name autostart value ,autostart value false ,پویای انقلاب اسلامی ,ماهیت پویای انقلاب
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

shia Derek نیمه‌ی پنهان ماه چرخ فلک سلامتی و سرگرمی Paula کانال عشقم امام زمان (عج) برگزاری تور های داخلی و تور های خارجی Leo کسب و کار